fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Anunțuri Gratuite

amanta certficata C1. Perioadă de vegetație scurtă cu o rată de creștere intensivă. Rezistență excelentă la frangere....

 Gradina /  Bihor

15.00 €

Bicolor - multiple coase anuale, digestibilitate ridicata. Se dezvolta foarte bine si pe soluri sarace. Alternativa la...

 Vaci /  Bihor

16.00 €

Sac de 10 kg. Rata de însămânțare: 45-40 kg / ha. +Compoziția acestui amestec a fost dezvoltată...

 Cai /  Bihor

241.14 €

Disponibil in saci de 10 kg. Utilizare pe termen lung, pentru soluri cu fertilitate inferioara, uscate sau...

 Vaci /  Bihor

233.24 €

Trifolium Alexandrinum are o arhitectura asemanatoare cu cea a lucernei, de care se diferenteaza printr-un ritm de...

 Vaci /  Bihor

27.00 €

Vand macara spider Unic URW506 Inaltime de ridicare 16m Sarcina maxima 3t Anul fabricatiei 2007 Motor Mitsubishi...

 Diverse /  Cluj

37,500.00 €

Se vinde Ford Transit t350 2.2 tdi, Germania, inmatriculat in Romania in august 2020. Suprainaltat, 125Cp, 145000...

 Furgonete /  Sector 6

6,600.00 €

Se vinde casa cu etaj in comuna Raciu judetul Dambovita, aproape de primarie. Casa are 120 mp,...

 Casa la tara /  Dambovita

43,000.00 €

Peleti albi din brad clasa A1 sunt realizati din rumegus rezultat din prelucrarea lemnului talas (brad). In...

 Diverse /  Bacau

245.00 €

Aceasta planta este foarte melifera, producand mari cantitati de nectar si polen. Se pot obtine aceleasi beneficii...

 Gradina /  Bihor

44.00 €

Perioada: 30.04.2021 - 04.05.2021 (Sejur 5 zile, Cazare 4 nopți, Demipensiune) Tarif: Cazare, Demipensiune, Masă festivă de...

 Diverse /  Suceava

300.00 €

2 camere, nelocuit etaj 7/8, Tudor Vladimirescu, Pitesti 2 debarale gresie, faianta, parchet, usi deosebite priveliste 3...

 2 Camere /  Arges

Suprafata utila110 Descriere Casa de vanzare casa individuala construita pe un teren cu suprafata de 380mp, situata...

 Casa /  Bucuresti

130,000.00 €

In caz de accident rutier aveti dreptul la despagubire de la RCA.biroul nostru de avocatura se ocupa...

 Servicii diverse /  Bihor

Executam blaturi de compozit, granit marmura sau travertin prelucrate dupa dimensiunile si preferintele dvs. Utilizat in orice...

 Mobilier /  Ilfov

250.00 €

Vand Papyrus Este o planta exotică O plantă de ornament Este o plantă care iubește căldura și...

 Gradina /  Gorj

22.00 €

Set 10 linguri din argint Set 10 furculițe din argint Este un set deosebit , stare buna...

 Diverse /  Gorj

290.00 €

Vand aparat Calor cu 2 perii Este stil feun încălzește și intoarce parul in acelasi timp. Este...

 Aparate de toate /  Gorj

50.00 €

Vand fier de calcat Primo are un rezervor de incarcare cu apa distilata ,sau apa normală Are...

 Aparate de toate /  Gorj

35.00 €

Set 6 cești de cafea încă în cutie Set 6 farfurioare de cafea 200 g greutate entru...

 Gradina /  Gorj

20.00 €

Pagina 1 din 54

În Omieanunturi puteți pune anunțuri gratuite în toate categoriile. Mii de oameni vizitează acest web-site de Anunturi gratis, și acest lucru vă va permite să vindeți  în categorii variate: motociclete second-hand, mașini la jumatate, podele second-hand, laptopuri second-hand, oferte de muncă, telefoane la mana a doua casa, mașina, mobilul etc. mai rapid
Publicarea anuntului este simplă: scrieți anunțuri prin cuvinte foarte descriptive.
Vă oferim 9 sfaturi esențiale pentru a obține cele mai bune rezultate .

Deschideti Optimizați anunțul

1.Titlu
Titlul este cel mai important. Trebuie să conțină cuvinte pe care o persoană le-ar căuta pentru a încerca să găsească ceea ce i se oferă. De asemenea, ar trebui să fie atât de atractiv încât să-I invitați să citiți restul anunțului. Vizitele la o reclamă nu provin numai din omieanunturi, multe din Google Bing și titlul este cel mai important factor care apare prima dată într-o căutare.
2 Textul
Textul trebuie să conțină un vocabular variat despre tema anunțului. Cu cât ai mai multe cuvinte, cu atât poate fi mai ușor de găsit printr-o combinație de termeni atât în ​​motorul de căutare omieanunturi, cât și în Google.
3 Conectați-vă anunțul
Pentru ca un anunț să fie citit de mai mulți utilizatori, îl puteți conecta cu forumuri, bloguri, pagini personale, … Nu numai că puteți obține mai multă audiență, dar Google oferă poziții mai bune anunțurilor care sunt legate de alte pagini. Dacă aveți un cont pe Facebook, puteți publica și anunțul dvs. făcând clic pe „ Distribuiti prietenilor ” butonul pe care îl veți găsi lângă fiecare anunț.
4  Nu repeta
Este foarte important să nu repetați textul unui anunt din mai multe motive: Google consideră spam repetarea conținutului și nu va apărea bine poziționat în căutări. Pe de altă parte, în omieanunturi repetarea anuntului nu este permisă și, dacă sunt detectate, pot fi șterse și contul blocat. Și, , utilizatorii arata neîncredere cu postarea anunțurilor repetate, deoarece dau o imagine negativa si similare înșelătorilor. Calitatea este mai bună decât cantitatea.
5 Imagini
Este esențial să puneți imagini cu condiția să ofere informații de interes pentru utilizatori. Puteți spune că o mașină este în stare perfectă, dar dacă nu este văzută, nu se crede.
6 Preț
Utilizatorul interesat de un articol nu va deranja să apeleze la anunțurile fara pret doar ca sa afle.
7 Informații de contact
Este de preferat să lăsați atât e-mail, cât și telefon, deoarece există utilizatori care sună sau trimit doar e-mailuri. De asemenea, e-mailul este necesar pentru a gestiona anunțul. E-mailul nu va fi afișat utilizatorilor pentru a evita spamul.
8  Reînnoire
Este recomandabil să reînnoiți anunțurile, deoarece acestea vor apărea din nou la începutul listei.( nu postati unul nou doar reînnoiți anunțul ) Nu poate fi reînnoit doar de o singura dată pe zi.
9 Publicați anunțuri

Puteți publica anunțuri gratuite de ocazie, cu multe  fotografii și videoclip, una dintre cele mai bune pagini de anunțuri gratuite din romania, fără mii de anunțuri repetate, găsiți cele mai bune oferte de ocazie, prima, a doua și a noua.

Este gratuit

Publicarea anunțurilor este gratuită și le puteți reînnoi oricând doriți.

Este ușor și rapid

Încărcați câteva fotografii, scrieți o descriere, puneți preț pe ea și postati!

Comunica și vinde

Avem peste  mii de vizite în fiecare zi. Este timpul sa vindeți

NU Suntem cel mai popular site de anunțuri second-hand și nici nu mergem la TV, dar va spun că incercam sa fim printre cele mai bune pagini de anunțuri gratuite , deoarece nu există mii de anunțuri repetate care concurează cu oferta dvs. si nici să publicați anunțul dvs. în mii de oferte repetate ( va mulțumesc  dacă lei raportați ), fără publicitate enervantă sau spam, și vă putem dedica timpul pe care îl meritați. Anuntul gratuit este ușor de postat, cumpără, vinde, închiriază, dăruiește, găsește un loc de muncă sau publică cereri și oferte. Revenind zilnic la pozițiile de top este gratuit, chat, asistență online și puteți avea magazinul virtual cu un link către site-ul dvs. din anunțurile dvs. și cu logo-ul dvs. în două minute.

Ne pasă de securitate și încercăm să eliminăm anunțurile suspecte, dar datorită numărului mare de anunțuri și că multe escrocherii nu sunt detectabile cu ochiul liber, este posibil ca unele filtre să fie evitate sau să încerce să vă contacteze în mod fraudulos prin un anunț pe care l-ați publicat. Utilizați întotdeauna bunul-simț (dacă o ofertă este prea bună pentru a fi adevărată, cel mai probabil este falsă) și urmați aceste instrucțiuni:

 • Nu trimiteți niciodată bani în avans sau agențiilor de transport pentru concepte de rezervare, garanție, etc … în cazul în care vânzătorul este de încredere, nu va avea nicio problemă să va trimita articolul.
 • Nu trimiteti bani prin Money Gram sau alte plataforme nerezonabile , deoarece este practic imposibil să recuperați acești bani sau să îi localizați o dată încasați.
 • De preferință,  efectuați tranzacții personal , într-un loc public și, dacă este posibil, însoțiti.
 • Dacă prețul este prea ieftin, cel mai probabil, nu este real.
 • Dacă vânzătorul indică faptul că  răspunde doar la e-mail și nu la telefon sau dacă telefonul este greșit, este suspect.
 • Dacă vânzătorul își are reședința în străinătate , articolul se află într-o altă țară sau scrie  prost sau lipsit de sens.
 • Dacă vânzătorul indică faptul că este vorba despre o vânzare de intermediat , nu intermediem sau nu contactăm utilizatorii în acest fel.
 • Nu furnizați niciodată codul dvs. de acces nimănui, chiar dacă indică faptul că este de la omieanunturi.com.  Deconectați-vă la ieșirea de pe web.
 • Feriti-va de oferte de muncă la domiciliu care  solicită un venit în plus  (sunt piramide ilegale în care va trebui să ceri bani de la alții),  sau ceva similar.
 • Stați departe și denunțați presupusele companii care se oferă să  primească venituri în contul  sau adresa dvs. bancară și apoi să ramaneti cu un %. Veți deveni un „asociat virtual” care i-ar ajuta să strângă bani de la escrocherii si veti ramane responsabil direct pentru escrocherile pe care compania le comite.
 • Dacă vindeți un articol, ignorați presupuși cumpărători care vă scriu din alte țări sau în alte limbi. De asemenea, evitați să oferiți contului dvs. cât mai mult posibil, încercând să utilizați plata prin ramburs.
 • În cazul în care vi se oferă serviciile de transport, custodie sau intermediere a unei  companii pe care nu o cunoasteti , nu va încredeti și propuneti o companie cunoscută la nivel național.
 • Nu trimiteți niciodată bani pentru a rambursa o plată excesivă din orice motiv, cum ar fi transportul, brokerajul, vama, cadoul, premiul, etc.
 • Nu trimiteți niciodată informații financiare sau date de proprietate, cum ar  fi numere de serie, permise de circulație, etc.
 • Dacă vi se solicită să sunați la un telefon diferit sau un telefon din afara tari, trebuie să rețineți că  sunt telefoane cu plată  în care plătiți un plus în afară de prețul apelului în schimbul serviciului oferit, cum ar fi pot fi servicii de divertisment, tarot, concursuri, consultanți, etc … în publicitate și vorbire trebuie să indice prețul pe minut.
 • În cazul în care găsiți unul dintre următoarele cazuri în Anunțuri, informați-ne astfel încât să putem elimina Anunțul  și să restricționăm accesul utilizatorului, dacă este prea târziu, salvați toate datele și raportați cazul la serviciile specializate ale Poliției.