Bicicleta domios foarte bine intretinuta

 Bicicleta / Postat acum 8 luni de Sandu Niculae / 39 vizualizări

€ 94.00

BICICLETA APARTAMENT
Este o activitate completă ce permite: – îmbunățățirea rezistenței.
– tonifierea corpului.
În scopul îmbunătățirii rezistenței cardio-respiratorie, musculatura și sistemul osos și pentru menținerea sănătății, Organizația Mondială a sănătății recomandă practicarea unei activități de rezistentă, de intensitate moderată, cel puțin 2h30 pe săptămână.

ROATĂ DE INERȚIE ȘI FLUIDITATE LA PEDALARE
Pedalare fluidă și plăcută!

CONSOLA, ANTRENOR VIRTUAL
Consolă:
calorii arse, distanţă parcursă, timp, viteză şi frecvenţă cardiacă cu ajutorul senzorilor de pe ghidon. Vă ajută să atingeți obiectivele.

MĂSURAREA FRECVENŢEI CARDIACE
Bicicleta 2 are senzori cardiaci integrați în ghidon. Este un mod de măsurare a frecvenței cardiace. Frecvenţa cardiacă va fi afişată după câteva secunde pe ecran.Funcția Hand-Pulse (măsurarea frecvenței cardiace prin mâini) nu este permisă persoanelor care poartă un stimulator cardiac.

SFATURI PENTRU REGLAREA CORECTĂ A BICICLETEI
Reglarea în înălţime a şeii este importantă pentru o bună poziţie de pedalare. Șaua se reglează până la nivelul șoldurilor, având corpul în poziție dreaptă.
Bicicleta este prevăzută cu pedale cu sistem de fixare a picioarelor, ceea ce permite o pedalare mai eficientă. Strângeţi foarte bine pedalele pentru o susţinere bună a piciorului.

SFATURI DE REGLARE A BICICLETEI ELIPTICE
Bicicleta este prevăzută cu rotiţe pentru deplasare, în partea din faţă. Pentru deplasare, poziţionaţi-vă cu faţa la bicicletă. Folosiţi-vă de un picior pentru blocarea bicicletei. Apoi, apăsaţi pe ghidon pentru bascularea bicicletei pe rotiţe. Apoi, deplasaţi-o încet în direcţia dorită.

GREUTATE ȘI DIMENSIUNI
Dim. produs L.91 x l.54 x H.130 cm
Greutate produs 25 kg
Dim. ambalaj L.80 x l.26 x H.58 cm
Greutate totală 29 kg

ÎNTREȚINERE ȘI REPARARE
2 ani piese și manoperă
5 ani piese metalice

RESTRICȚII DE UZ
Funcția Hand-Pulse (măsurarea frecvenței cardiace prin mâini) nu este permisă persoanelor care poartă un stimulator cardiac. Greutate maximă utilizator: 110 kg. Utilizaţi doar la domiciliu.

  • Bicicletă: Bicicletă statică
Detalii de contact

Calea Vitan 207-209, Bl.31, Sc.B. Et.5, Ap.85, sector 3, BucurestiBucuresti,031288 Afișează numărul de telefon *****

Contactați proprietarul acestei înregistrări

Anunțuri relaționate

Postat acum 7 luni

 Bicicleta

€ 5,499.00