fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

calota par barbati

 Servicii diverse / Postat acum 9 luni de Fadexpert Fadexpert / 81 vizualizări

2,000.00 €

Dupa o anumita varsta, barbatii se confrunta cu problema caderii parului, majoritatea barbatilor apeleaza la tratamente si interventii costisitoare care de cele mai multe ori sunt inutile si nu aduc rezultatul dorit. Fadexpert Hair replacement vine in ajutorul barbatilor cu aceasta problema cu o metoda non-chirugicala. Aceasta medoda reprezinta montarea unei mese care rezista 3 ani de zile, se intretine usor si se poate tunde in orice fel, mesa este din par natural, 1la1 cu parul tau. Rezultatul final este atat de real incat nimeni nu isi va da seama ca tu defapt porti o mesa.

Este timpul sa elimini toate gandurile negative legate de aceasta metoda si impreuna vom crea o noua versiune in care, arati bine, ai incredere si stima de sine ridicata si primesti complimente din partea celorlalti.

Ne dorim sa simti aceleasi sentimente de fericire si bucurie pe care le-au avut clientii nostri in momentul in care s-au revazut cu par si cu tunsoarea mult dorita.

Daca si tu te regasesti intr-o situatie asemanatoare, te asteptam la Fadexpert Hair replacement sa o rezolvam impreuna!

Ne gasesti pe:
facebook: /fadexperthairsystem
telefon: 0745401299
mail: hairsystem@fadexpert.ro

Fadexpert Brasov
Frizerie Brasov

#calote #calota #nonsurgicalhairtransplant #toupee #calotaparbarbati #hairreplacementromania #perucacareselipeste #calotatipimplantpar #hairsystemromania #parinstant #parfaraimplant #calotabarbati #calotapar #calotaparnatural #sistemdeparbarbati

  • Listing ID: 15466
Detalii de contact

BrasovBrasov Afișează numărul de telefon *****

Contactați proprietarul acestui anunt

Anunțuri relaționate