Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Peste 1.000 de anunțuri

Curatare , spalare ,Slefuire si lustruire pardoseli

 Servicii diverse / Postat acum 11 luni de subtirica marius / 84 vizualizări

€ 20.00

Serviciile de slefuit pardoseli din marmura sunt destul de coplexe, calitatea serviciului se observa la sfarsitul procesului de slefuire.De aceea toti prestatorii acestui serviciu ofera slefuire marmura dar diferenta de pret si de calitate consta in utilajele folosite, granulatiile folosite si diamantele sau pietrele de slefuit(acestea fiind o metoda invechita deja).Pentru o suprafata nou montata este necesara planeizarea acesteia , apoi chituirea daca este cazul ,dupa care continuarea procesului de slefuire pana la ultima granulatie; la final se face cristalizarea suprafetei cu solutie lichida sau cu praf pentru cristalizat .
Pentru o protectie mai indelungata se pot aplica impermeabilizanti sau ceruri, iar intretinerea periodica necesita detergenti cu ceruri si detergenti neutri , cei care nu ataca in timp pardoseala dar o curata suficient de bine .
Spalarea pardoselilor poate fi facuta cu monodiscuri sau cu utilaje mai mari dotate cu aspiratoare de lichide , se folosesc detergenti neutri , care nu ataca suprafata .
Inlaturarea vopselurilor sau a rasinilor , marcajelor de pe pardoseala se face prin slefuire cu diamantate sau cu panza abraziva .
Pentru o oferta de pret privind serviciile noastre tel contact 0723436067 sau mail adnainterdom@yahoo.com
www.reconditionaremarmura.ro

Detalii de contact

BucurestiSector 3,Bucuresti Afișează numărul de telefon ***** http://www.tratamentepardoseli.ro

Contactați proprietarul acestui anunt