fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

cursuri de perfectionare pentru stivuitorist, macaragiu, liftier, laborant, fochist, precum si stagii de instruire pentru obtinerea taloanelor, la cele mai inalte standarde si preturi competitive.

 Servicii diverse / Postat acum 10 luni de POPA Giga Stelian / 46 vizualizări

1.00 €

Grupul de firme EON pune la dispozitia Dumneavoastra o gama larga de servicii, in masura sa satisfaca cele mai exigente cerinte.
Echipa capabila sa realizeze cu succes orice solicitare in domeniu, EON PROEXPERT S.R.L. se remarca prin servicii de cel mai inalt nivel tehnic, oferind clientilor performanta, calitate. Flexibilitatea si diversitatea serviciilor permite adaptarea la schimbarile pietei.

EON PROEXPERT S.R.L. – autorizata ISCIR pentru activitatea de cursuri de perfectionare pentru stivuitorist, macaragiu, liftier, laborant, fochist, precum si stagii de instruire pentru obtinerea taloanelor, la cele mai inalte standarde si preturi competitive.

www.eongrup.ro
www.autorizatie-iscir.ro
cursuri@eongrup.ro
tel 0371.375.221
mobil 0733.973.617

  • Listing ID: 12024
Detalii de contact

Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7, COTROCENI BUSINESS CENTER, Corp A, Scara 2, et 2, EON GRUP, intrarea se face de pe Vasile Milea pe langa Otp BankSector 6,Bucuresti,061072 Afișează numărul de telefon *****

Contactați proprietarul acestui anunt