ECHIPAMENTE DE PROTECTIE SI LUCRU

 Comert / Postat acum 9 luni de RUSALIM FARCAS / 62 vizualizări

€ 1.00

Din 1998, in calitate de producator, importator si distribuitor, Alpin-c SRL activeaza pe piata echipamentelor de protectie la locul de munca. Colaboram cu producatori consacrati la nivel international si asiguram servicii specializate, necesare verificarii si intretinerii produselor.
Ne-am aventurat intr-un domeniu foarte strict, in care increderea si precizia sunt indispensabile. Responsabilitatea enorma asociata securitatii muncii poate fi descurajanta la inceput, insa pe noi ne-a motivat mai mult decat alternativa confortabila a unui domeniu mai putin exigent.
Munca nu a omorât niciodată pe nimeni, dar, de ce să rişti?
Securitatea muncii este mai mult decat un factor determinant al functionalitatii unei afaceri – noi stim ca ea protejeaza, inainte de toate, sanatatea si viata angajatilor!
Am fost determinati sa ne auto-disciplinam, sa pretuim munca noastra si a clientilor nostri, sa ne testam limitele fara a ne compromite profesionalismul. Am riscat, dar nu fara masuri de siguranta, stim ca alegerea corecta a echipamentelor de protectie nu este intotdeauna un lucru usor si de aceea va stam la dispozitie cu o echipa tanara, dedicata acestui domeniu, care va poate oferi in permanenta consultanta in alegerea celor mai bune solutii.
Societatea noastra realizeaza si produse personalizate, dumneavoastra putand sa alegeti modelul echipamentului, tipul si culoarea materialelor, dar si inscriptionarea acestora prin serigrafie, termotransfer sau brodare intr-o gama variata de modele.
Alpin-c SRL a dovedit, prin experienta si colaborarea cu clientii, ca poate garanta procentul vital de fiabilitate care intregeste portretul unei companii de succes.
Principalii clienţi ai magazinului online www.alpin-c.ro sunt firme care activează în diverse domenii ce necesită un anumit grad de protecţie a personalului activ, dar şi persoane fizice autorizate.
Suntem permanent la dispoziţia dumneavoastră, deveniţi un muncitor isteţ.

Detalii de contact

ARAD, Mihail Kogalniceanu 20-22Arad,310092 Afișează numărul de telefon ***** http://www.alpin-c.ro

Contactați proprietarul acestei înregistrări

Anunțuri relaționate

Postat acum 6 luni

 Comert /  Buzau

Postat acum 10 luni

 Comert /  Botosani

€ 4,000.00

Postat acum 7 luni

 Comert /  Sector 3

€ 1.00

Postat acum 5 luni

 Comert /  Ilfov

€ 1.00

Promovat 

Postat acum 12 luni

 Comert /  Sector 1

Postat acum 7 luni

 Comert /  Sector 2

€ 10.00