fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Incalzitor cu Infrarosu Elcon RCH-2500

 Aparate de toate / Postat acum 9 luni de Chirtoaca Elena / 51 vizualizări

255.00 €

Pentru Incalzirea spatiilor exterioare si interioare
Putere termica: 2500 Watt
Suprafata incalzita: 16 m2
IP 67 – protectie ridicata impotriva prafului si a apei
Garantie – 2 ani
Incalzitor cu Infrarosu Elcon RCH-2500 este un sistem de incalzire pentru spatiul exterior, ce functioneaza pe baza incalzirii cu infrarosu.
Special creat pentru terase sau spatii industriale, acest Incalzitor cu Infrarosu Elcon RCH-2500, incalzeste direct omul si obiectele, fara incalzirea aerului, adica aerul este utilzat doar ca intermediar. O tehnologie de ultima generatie ce creste temperatura ambientala chiar si pe timpul iernii, cu vreme inzapezita, pastrand confortul si eleganta si care depaseste cu mult alte sisteme bio de incalzire, atat din punct de vedere economic (investitii si consum), cat si ecologice.

Incalzitorul de terasa Elcon este foarte bine structurat, tehnologia folosita fiind inovativa, nu doar prin forma sa compacta, ci si prin eficienta termica de care da dovada.
Incalzitoarele cu Infrarosu Elcon RCH-2500, pot fi utilzate cu usurinta atat pentru incalzirea meselor pe terasele localurilor sau a spatiilor descoperite, cat si in spatiie interioare a halelor, depozitelor sau intreprinderi mari.
Cu un design elegant, Incalzitorul cu Infrarosu Elcon RCH-2500, asigura bancilor de pe terasa sau balcoane, in gradini sau in zonele in care organizati petreceri, o ambianta placuta si calda. Gratie elementului de incalzire cu infrarosu, aerul nu este incalzit, dar obiectele si oamenii din jur sunt iradiati cu caldura. Astfel, caldura ajunge exact unde va doriti.
Principiul incalzirii si culoarea cu radiatii infrarosii este exact ca si cel al soarelui, iar diferenta dintre razele infrarosii si cele de alte culori: albastru, galben, verde, este ca ele pot transporta caldura mai mult.

Elementul de incalzire al incalzitorului este acoperit cu un compozit special, care ii sporeste calitatile si capacitatea de incalzire a intregului ansamblu.
Are o dimensiune a undei infrarosii de 1,2 µm, denumita ca “unda scurta”, aceasta fiind caracterizata printr-o densitate mai mare a caldurii.
Caldura filamentului poate ajunge pana la 2200 grade Celsius.
Ajunge la 100% capacitate energetica in doar o secunda.
Se poate folosi atat vertical, cat si orizontal.
Are o durata de functionare continua de 7000 de ore.
Are garantie 2 ani.
Gradul de protectie la praf este: 6 – cel mai mare grad de protectie existent.
– Gradul de protectie impotriva scufundarii la apa pana la 1 metru adancime, timp de 30 de minute: 7.
Incalzitorul cu Infrarosu va rezista fara probleme in bataia ploii sau a zapezii, atasandu-l pe orice tip de terasa.

Incalzitorul cu Infrarosu din seria RCH-2500, asigura cu usurinta utilizarea sa cu modul control de la distanta, activati incalzitorul cu o simpla atingere a unui buton, selectati nivelul de caldura dorit si savurati caldura radianta in perioada rece a anului. Are o forma eleganta, ce poate servi si ca un element de design pentru orice spatiu, astfel, Incalzitorul cu Infrarosu din seria RCH-2500 va va oferi nu doara caldura, ci si o atmosfera placuta, depasind cu brio alte sisteme de incalzire in zonele deschise sau semi-deschise, prin aspectul sau elegant si economiile la energie. Lampa Led integrata asigura luminozitatea in serile intunecate, iar pentru utilizarea sa in conditii de siguranta in perioada cu multa umezeala a anului, incalzitorul, este prevazut cu cea mai mare protectie IP 64.

  • Listing ID: 13988
Detalii de contact

str. Silvestru, nr. 62, bl. CL11,700004 Afișează numărul de telefon ***** http://www.optimclima.ro

Contactați proprietarul acestui anunt

Anunțuri relaționate