fbpx

Promovare produse si servicii Italia. Optimizare SEO Italia

 Servici IT / Postat acum 10 luni de Cioricaru Sorin / 60 vizualizări

€ 15.00

Cu o experienta de peste 10 ani in business online & marketing online destinata pietei italiene, va putem oferi servicii de promovare online a firmei dvs., a produselor si / sau serviciilor dvs. in Italia, in limba italiana.

Promovarea se poate realiza doar pentru anumite regiuni (Abruzzo, Valle d’Aosta, Puglia, Basilicata, Calabria, Campania, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia, Lazio, Liguria, Lombardia, Marche, Molise, Piemont, Sardinia, Sicilia, Trentino-Tirolul de Sud, Toscana, Umbria, Veneto) sau doar pentru anumite orase (Roma, Milano, Napoli, Torino, Palermo, Genova, Bologna, Florenta, Bari, Catania, Venetia, Verona, Messina etc.)

De asemenea, oferim si servicii de optimizare SEO a website-urilor in limba italiana & versiunii in limba italiana a website-ului dvs.

Anterior optimizarii website-ului se poate oferi si un Audit SEO al website-ului in limba italiana care urmeaza sa fie optimizat, audit care se realizeaza manual, diferit pentru fiecare website in parte, in functie de particularitatile fiecaruia, pe baza experientei acumulate de-a lungul anilor si nu prin utilizarea vreunui soft care genereaza acelasi continut sau informatii indiferent de website-ul care este analizat schimband doar numele website-ului in raportul generat.

Optimizarea realizata are doua componente: SEO on page si SEO off page. Cele doua componente (servicii SEO) pot fi realizate si separat, conform cerintelor dvs.

Solicitati o oferta de promovare in Italia si/sau optimizare SEO in limba italiana fara nicio obligatie din partea dvs. !

Detalii de contact

Sector 1,Bucuresti Afișează numărul de telefon *****

Contactați proprietarul acestei înregistrări

Anunțuri relaționate

Postat acum 8 luni

 Servici IT /  Sector 1

€ 9.00

Postat acum 10 luni

 Servici IT /  Sector 1

€ 499.00

Postat acum 6 luni

 Servici IT /  Sector 1

€ 1.00

Postat acum 11 luni

 Servici IT /  Sector 6

Postat acum 11 luni

 Servici IT /  Sector 1

€ 23.00

Popular 

Postat acum 10 luni

 Servici IT /  Sector 3

€ 23.00