fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Panou Radiant Ceramic TCM 800

 Constructi / Postat acum 9 luni de Chirtoaca Elena / 57 vizualizări

200.00 €

Producator Teploceramic
Garantie Panou 5 Ani
Control Comutator pornire/oprire (incorporat)
Putere Calorica 800 Watt
Suprafata incalzita (h=2.5m) 16 m²
Dimensiuni 600х1200х17 мм
Panou Radiant Ceramic TCM 800 este un model de incalzitor economic, prevazut cu comutator, ce incalzeste un spatiu de 16m² cu inaltimea medie de 2,5 m. Panoul Radiant Ceramic TCM 800 nu face zgomot, nu usuca aerul, are un design elegant si poate fi folosit atat ca incalzire principala, cat si alternativa. in timpul functionarii, Panoul Radiant Ceramic TCM 800, consuma doar 800W pe ora, la necesitate, se poate instala si un termostat. Pentru o eficienta mai mare se recomanda montarea panoului pe perete, dar daca doriti, il puteti instala pe un suport mobil care poate fi achizitionat separat. Panoul Radiant Ceramic TCM 800 este prevazut cu un comutator pentru usurinta in utilizare. Tehnologia cu infrarosu va permite sa incalziti casa mai economic decat convectoarele sau alta incazire conventionala. Panourile Teploceramic incalzesc peretii si obiectele din jur. Energia electrica consumata de panou este transferata in caldura ce se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe celelalte corpuri din camera, pe care le incalzesc treptat. Dupa incalzire, panoul porneste functionarea sa tot mai rar, doar pentru a mentine temperatura, caldura o pastreaza peretii.
Acest incalzitor poate fi folosit atat in spatii gata finalizate (cafenele, hoteluri, case, etc.), cat si in spatii temporare.
Incalzitorul incalzeste ceramica, care la randul sau incalzeste camera si obiectele din camera cu caldura prin infrarosu. Datorita principiului de functionare in infrarosu, incaperea retine mai multa caldura un timp mai indelungat, incalzitorul se aprinde mai rar si astfel economiseste energie electrica.
Incalzirea prin convectie incalzeste aerul, masele de aer cald se ridica, masele de aer rece coboara, temperatura la tavan este mai mare decat la nivelul omului. In concluzie: va este frig, dar sub tavan se depoziteaza tot aerul cald. Aerul, datorita proprietatilor sale, se raceste rapid si convectorul trebuie pornit frecvent pentru a mentine camera calda. In plus, aerul cald iese prin sistemul de ventilatie – incalzesti aerul de afara nu aerul din casa ta, asta inseamna 25% din energie electrica irosita.
Panoul este inchis, izolatia dubla a incalzitorului, asigura siguranta dispozitivului fara riscul supraincalzirii si scurtcircuitelor. Gradul de portectie al carcasei (IP 54) permite incalzitorului sa fie utilizat in incaperi cu umiditate ridicata.
Panoul este protejat de supratensiuni. Toate panourile au clasa de protectie II – elementul de incalzire este protejat de un strat dublu de izolatie. Puteti lasa in siguranta panoul pornit atunci cand iesiti din camera mult timp.
Temperatura peretelui din spatele panoului este de 50℃ – 60℃. Asta inseamna ca peretele de care este agatat panoul abia se incalzeste. Panoul poate fi instalat si in case de lemn, fara riscul uscarii lemnului. Temperatura partii frontale a dispozitivului este cuprinsa intre 80℃ – 85℃. La atingere, se simte la fel ca si o piatra incalzita, este exclusa posibilitatea arderii.
Toate modelele Panourilor au elemente de fixare puternice si sigure, este imposibil sa iasa incalzitorul din suport.

  • Listing ID: 15670
Detalii de contact

str. Silvestru, nr. 62, bl. CL11,Iasi,775 Afișează numărul de telefon ***** http://www.optimclima.ro

Contactați proprietarul acestui anunt

Anunțuri relaționate