fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Panou Radiant Ceramic TCM-RA 1000W cu termostat

 Constructi / Postat acum 5 luni de Chirtoaca Elena / 32 vizualizări

220.00 €

Producator Teploceramic
Garantie Panou 5 Ani
Garantie Termostat 2 Ani
Putere Calorica 1000 Watt
Suprafata incalzita (h=2.5m) 20 m²
Dimensiuni 600х1200х17 мм
Panou Radiant Ceramic TCM-RA 1000W cu termostat este un incalzitor subtire din ceramica cu infrarosu ce incalzeste o incapere de 20m², cu inaltimea medie de 2.5 m. Panou Radiant Ceramic cu Termostat TCM-RA 1000W are o putere mare combinata cu un control usor al temperaturii camerei. Panoul Ceramic TCM-Ra 1000W nu face zgomot, nu usuca aerul, are un design elegant si poate fi folosit atat ca incalzire principala, cat si alternativa. Tehnologia cu infrarosu va permite sa incalziti casa mai economic decat convectoarele sau alta incazire conventionala. Panourile Teploceramic incalzesc peretii si obiectele din jur. Energia electrica consumata de panou este transferata in caldura ce se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe celelalte corpuri din camera, pe care le incalzesc treptat. Dupa incalzire, panoul porneste functionarea sa tot mai rar, doar pentru a mentine temperatura, caldura o pastreaza peretii.
Incalzitorul incalzeste ceramica, care la randul sau incalzeste camera si obiectele din camera cu caldura prin infrarosu. Datorita principiului de functionare in infrarosu, incaperea retine mai multa caldura un timp mai indelungat, incalzitorul se aprinde mai rar si astfel economiseste energie electrica.
Incalzirea prin convectie incalzeste aerul, masele de aer cald se ridica, masele de aer rece coboara, temperatura la tavan este mai mare decat la nivelul omului. In concluzie: va este frig, dar sub tavan se depoziteaza tot aerul cald. Aerul, datorita proprietatilor sale, se raceste rapid si convectorul trebuie pornit frecvent pentru a mentine camera calda. In plus, aerul cald iese prin sistemul de ventilatie – incalzesti aerul de afara nu aerul din casa ta, asta inseamna 25% din energie electrica irosita.
Termostatul incorporat pe partea laterala a panoului este invizibil, ceea ce nu strica aspectul general al designului. Termostatul incorporat pe panou, are 2 functii de gestionare a caldurii:

Controlul incalzirii suprafetei panoului radiant: Va permite sa limitati gradul incalzire de la 40℃ pana la 95℃. Aceasta functie a fost realizata la cererea unui client strain, unde legislatia obliga (indiferent de siguranta incalzitorului) sa se instaleze numai incalzitoare in institutiile de invatamant pentru copii, cu posibilitatea de a controla temperatura partii frontale.
Controlul incalzirii aerului in camera: Va permite sa setati temperatura camerei dorita si opreste automat panoul ceramic atunci cand atinge temperatura specificata de utilizator (de la 5℃ pana la 35℃). Aceasta functie contribuie nu numai la mentinerea unei temperaturi constante si confortabile, ci si la economisirea energiei electrice. Capacitatea de a seta temperatura minima a aerului intr-o camera nelocuita, reduce timpul de functionare al incalzitorului, si in consecinta, reduce consumul de energie al panoului cu infrarosu Teploceramic.

  • Listing ID: 15795
Detalii de contact

STRAPUNGERII, NR. 62, bl. CL11Buzau,700004 Afișează numărul de telefon ***** http://www.optimclima.ro

Contactați proprietarul acestui anunt