fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Panou Radiant Hybrid 375W

 Constructi / Postat acum 5 luni de Chirtoaca Elena / 30 vizualizări

140.00 €

Acest Panou Radiant Hybrid 375W Negru foloseste o tehnologie revolutionara care combina doua tipuri de incalzire: prin radiatii infrarosu si prin convectie, obtinand astfel cel mai eficient mod de incalzire a unei incaperi. Radiatiile infrarosu incalzesc obiectele din jur iar acestea la randul lor emana caldura, incalzind astfel aerul. Acest mod de incalzire este foarte eficient iar incalzind peretii, pierderile de caldura vor fi minime. Aceste panouri sunt ceritificate in UE si au obtinut gradul de protectie IP-44, fiind ideale chiar si pentru incaperi cu umiditate ridicata. Panoul Hybrid este confectionat din 4 elementi principali care ajuta la obtinerea temperaturii potrivite intr-o incapere. Acestia sunt: doi elementi metalici, o placa metalica, un element de incalzire si o placa ceramica. Placa ceramica are rolul de a acumula caldura in timpul functionarii pe care o va emana intr-un timp indelungat chiar si dupa inchiderea panoului.

Încalzirea prin convectie are loc intre perete si panoul de incalzire, astfel ca partea din spate va atinge o temperatura de 80° C. Acest Panou Radiant Hybrid 375 W Negru poate fi setat sa incalzeasca camera pana la o anumita temperatura cu ajutorul unui termostat. Un termostat poate controla pana la 6 panouri.

Spre deosebire de sistemele traditionale de incalzire, panourile Hybrid nu necesita o instalare indelungata si nici costuri uriase, fiind o metoda foarte eficienta si economica de incalzire. Avand in vedere ca panourile Hybrid sunt alimentate cu electricitate, acestea nu necesita o centrala termica. Garantia oficiala a producatorului pentru panourile Hybrid este de 5 ani, insa durata de viata este 30 de ani!

  • Listing ID: 15798
Detalii de contact

STRAPUNGERII, NR. 62, bl. CL11Calarasi,700004 Afișează numărul de telefon ***** http://www.optimclima.ro

Contactați proprietarul acestui anunt