fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Panou radiant hybrid TCH-RA750 Teploceramic, cu termostat

 Constructi / Postat acum 1 an de Chirtoaca Elena / 104 vizualizări / Popular

206.00 €

Putere termica: 750 W
Suprafata incalzita (h=2.5m): 15 mp
Volum incalzit: 38 mc
Convectie: 50%
Garantie termostat: 2 ani
Temperatura de suprafata: 90 gr C
Pentru a incalzi o suprafata de pana la 15 mp, folositi un panou radiant hybrid TCH 750 Teploceramic, un incalzitor de ceramica simplu si fiabil, cu un pret scazut. Cu ajutorul sau, puteti sa incalziti usor o camera si sa mentineti caldura pentru un timp indelungat, la costuri minime.
Panou radiant hybrid TCH 750 Teploceramic: incalzire cu infrarosu
Un panou radiant sigur si fiabil, acesta poate fi instalat in dormitoare, camere pentru copii, bucatarie, bai etc. De asemeni, acesta poate fi folosit in spatii nerezidentiale, precum magazine, cafenele, spitale sau scoli.

Panoul foloseste radiatii cu infrarosii pentru a incalzi camera in care se afla si obiectele din aceasta. El nu incalzeste doar aerul, uscandu-l. Ca urmare a acestei actiuni, aerul va ramane proaspat, iar caldura este distribuita uniform, indiferent de prezenta obstacolelor.

Printre avantajele incalzirii cu infrarosu, aducem aminte:

Consum de energie controlat: desi este actionat mecanic, si nu prin intermediul unui termostat, acest panou radiant hybrid poate pastra caldura pana la o ora jumatate, datorita materialului ceramic din care este facut. Astfel, dumneavoastra puteti sa il opriti atunci cand simtiti ca camera s-a incalzit suficient, iar el va continua sa dea caldura pentru o perioada indelungata.
Durata de viata ridicata si siguranta sporita: cu o durata de viata de 30 de ani, acest model de panou radiant are o garantie de 5 ani din partea producatorului. El nu necesita ingrijire speciala sau revizii periodice, fiind usor de depozitat atunci cand nu aveti nevoie de el. Panourile radiante imita caldura ce ne inconjoara, dand o senzatie placuta, de mangaiere, fara a frige. Desi pot atinge o temperatura de suprafata de 90 gr C, ele nu sunt periculoase daca sunt atinse.
Efect asupra circulatiei sangvine: panourile radiante cu infrarosu sunt recunoscute pentru efectele benefice ale circulatiei sangelui. Acestea ajuta persoanele hipotensive, cele care sufera de astm bronsic, afectiuni reumatice sau afectiuni ale pielii. Fiind un tip de caldura ce nu produce igrasie, incaperea in care acestea se afla are un aer curat si ofera un confort termic ridicat. De asemeni, acestea nu fac zgomot.
Randament ridicat: un panou radiant hybrid incalzeste pana la 38 metri cubi si 15 metri patrati cu doar 750 W. Astfel, ele sunt avantajoase in incaperile mari, pentru incalzirea carora, in mod normal, ar fi nevoie de mult consum de energie.
Design-ul modern le ajuta sa se integreze perfect in orice decor, acestea putand fi puse pe picioruse (care poate fi furnizat la cerere, contra cost) sau pe perete, aratand ca un tablou. Astfel, camera devine eleganta, incalzindu-se, in acelasi timp, intr-un mod sanatos, economic si ecologic.
Panou radiant hybrid TCH 750 Teploceramic : hibrid – lumina infrarosie si convectieconvectie.
Daca, in randurile de mai sus, v-am vorbit despre avantajele incalzirii prin infrarosu, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre incalzirea prin convectie. Convectia, intr-un panou radiant, se realizeaza prin miscarea aerului prin celule de convectie. Datorita diferentelor de temperatura, aerul cald este propulsat in exterior, iar cel rece coboara, luandu-i locul.
Astfel, veti avea parte de un randament termic mai ridicat, prin care camera se va incalzi mai usor, iar capacitatea termica a acestui panou radiant va fi crescuta. Incalzirea prin convectie se remarca prin capacitatea de a distribui uniform caldura catre intreaga incapere.

  • Listing ID: 16058
Detalii de contact

STRAPUNGERII, NR. 62Covasna,700090 Afișează numărul de telefon ***** http://www.optimclima.ro

Contactați proprietarul acestui anunt

Anunțuri relaționate