fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Panou Radiant Sticla SWG-RA 450 Graphite cu Termostat

 Constructi / Postat acum 1 an de Chirtoaca Elena / 87 vizualizări

0.70 €

Producator SunWay
Garantie Panou 5 Ani
Garantie Termostat 2 Ani
Control Termostat (incorporat)
Putere Calorica 450 Watt
Suprafata incalzita (h=2.5m) 9 m²
Dimensiuni 900х450х11 мм
Panou Radiant Sticla SWG-RA 450 Graphite cu Termostat este un incalzitor acoperit pe partea frontala cu sticla securizata, ce incalzeste un spatiu de 9 m². Sticla cu care este acoperita fata Panoului Radiant Sticla SWG-RA 450 Graphite se incalzeste pana la 95℃. Incalzitorul cu infrarosu din sticla nu este mai putin eficient decat omologii sai (panourile infrarosii ceramice si metalice). Panoul este prevazut cu termostat electronic incorporat, unde puteti seta temperatura panoului si temperatura camerei. Usor de instalat, se poate monta si pe perete cu suport de montare inclus in set, poate fi instalat si pe un suport mobil, achizitionat separat.
Avantajele Termostatului cu reglare dubla incorporat pe Panoul Radiant Sticla SWG-RA 450 Graphite
Panou-Radiant-Sticla-SWG-RA-450-Grafit-cu-TermostatTermostatul incorporat pe panou, are 2 functii de gestionare a caldurii:

Controlul incalzirii suprafetei panoului radiant: Va permite sa limitati gradul incalzire de la 35℃ pana la 95℃.
Controlul incalzirii aerului in camera: Va permite sa setati temperatura camerei dorita si opreste automat panoul metalic atunci cand atinge temperatura specificata de utilizator (de la 5℃ pana la 35℃). Aceasta functie contribuie nu numai la mentinerea unei temperaturi constante si confortabile, ci si la economisirea energiei electrice. Capacitatea de a seta temperatura minima a aerului intr-o camera nelocuita, reduce timpul de functionare al incalzitorului, si in consecinta, reduce consumul de energie al panoului cu infrarosu SunWay.

  • Listing ID: 16156
Detalii de contact

STRAPUNGERII, NR. 62, bl. CL11Mehedinti,700004 Afișează numărul de telefon ***** http://www.optimclima.ro

Contactați proprietarul acestui anunt

Anunțuri relaționate