fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Panou Radiant Uden-s 700W Orhidee

 Constructi / Postat acum 9 luni de Chirtoaca Elena / 40 vizualizări

258.00 €

Producator UDEN-S
Garantie 5 Ani
Putere Calorica 700 W
Suprafata incalzita (h=2.5m) 12-14 mp
Durata medie exploatare 25 Ani
Panou Radiant Uden-s 700W Orhidee, este un incalzitor electric cu putere de consum redusa, care asigura perfect incalzirea principala, cat si cea suplimentara, ce incalzeste un spatiu in suprafata de 12-14 m², cu inaltimea medie de 2.5 m.
Principiul incalzirii cu Panou Radiant UDEN-S 700 W Orhidee, este similar cu cel al incalzirii solare. Caldura se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe diferite corpuri din incapere pe care le incalzesc treptat, iar schimbul reciproc de caldura intre obiectele incalzite, incalzeste si aerul. Datorita acestui proces de incalzire este eliminata umezeala, condensul si igrasia din spatiile incalzite cu panouri radiante.
Un sistem autonom de incalzire Uden-s, cu calcule corecte de putere termica necesara, functioneaza in medie 5-8 ore pe zi, mentinand o temperatura confortabila individuala in fiecare camera, cu un consum de energie minim. Panourile radiante Uden-s sunt elegante, ocupa un spatiu minim si economiseste costuri de incalzire cu pana la 60%.

  • Listing ID: 13941
Detalii de contact

STRAPUNGERII, NR. 62Iasi,700004 Afișează numărul de telefon ***** http://www.optimclima.ro

Contactați proprietarul acestui anunt

Anunțuri relaționate