fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Practica psihologica pentru studenti

 Meditatii si Cursuri / Postat acum 8 luni de Isacu Antonia / 54 vizualizări

10.00 €

Dorind sa economisim timpul dvs. si raspunzand si solicitarilor colegilor aflati in alta localitate, precum si ca urmare a limitarii contactelor datorita pandemiei de coronavirus, PsiExpert – Cabinet Indivual de Psihologie Isacu Antonia-Carla introduce sistemul de E-PRACTICA PSIHOLOGICA, materialele putand fi descarcate in urma platii cu cardul direct de pe site-ul nostru – https://psiexpert.ro.
Corespondenta fiecarui curs disponibil cu numarul de ore de practica este specificata pe site, in dreptul fiecarui modul. Pretul pentru un modul corespunzator a 5 ore este de 50 RON. Se pot descarca si module complete pentru 30-50 ore la pretul de 300-450 RON.
Va rugam sa va inregistrati pe site cu datele complete, iar prin e-mail sa ne transmiteti datele necesare pentru eliberarea adeverintei de practica, care va fi expediata prin posta, in original. Adeverinta de practica va contine numarul total de ore de practica efectuate, perioada si calificatvul obtinut.
Vom expedia si o recomandare care poate servi ulterior si la interviul de angajare sau la obtinerea atestatului de libera practica.
https://psiexpert.ro

  • Listing ID: 14382
Detalii de contact

Bd. N. Balcescu 7Bucuresti ***** https://psiexpert.ro

Contactați proprietarul acestui anunt