fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Sofer livrator Foodpanda

 LOCURI DE MUNCA / Postat acum 8 luni de Mihai / 45 vizualizări

Daca esti in cautarea unui loc de munca full time sau esti deja angajat si iti doresti sa iti suplimentezi venitul existent, iti place sa conduci, esti serios, iti doresti sa muncesti si ai un vehicul propriu (masina, scooter, bicicleta sau trotineta electrica), atunci citesti anuntul potrivit.

Recrutam, pentru platforma partenerului nostru (foodpanda), persoane pentru postul de livrator de la restaurante partenere catre clienti finali (persoane fizice sau juridice). In plus, nici nu iti trebuie experienta in livrari sau curierat si nici faptul ca esti un sofer incepator nu te dezavantajeaza (avem colegi cu “lamai” in geam).

Printre beneficii se enumera: contract de munca cu toate taxele platite catre stat, flexibilitate in alegerea programului (tu iti alegi din aplicatie zilele libere). In schimb, cu orice beneficiu vin si cerintele, iar acestea sunt: seriozitate, bun simt, motivatie, dorinta (mai ales de a deveni cel mai bun), vehicul personal, smartphone (cu o aplicatie GPS; Maps, waze, Maps.Me etc).

Programul se va desfasura in intervalul 08.00 – 23.30, full-time sau part-time (dupa cum este specificat la inceput). In plus, acest anunt nu se adreseaza doar barbatilor; orice persoana de sex feminin este binevenita in echipa. Singurul aspect important este varsta, minim 18 ani.

Daca doresti mai multe detalii si vrei sa discutam despre postul de curier (livrator), livrari, zone de livrare si care sunt urmatorii pasi pentru a desfasura aceasta activitate, poti apela numarul de telefon 0754545454.

  • Listing ID: 12549
Detalii de contact

Bucuresti Afișează numărul de telefon ***** http://www.noshikano.ro

Contactați proprietarul acestui anunt