Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Peste 1000 de anunțuri

The IPTV Way | IPTV - Televiziune prin Internet

Popular 

 Servici IT / Postat acum 10 luni de Dinu Andrei / 105 vizualizări

€ 9.00

The IPTV Way | IPTV – Televiziune prin Internet

Ne face placere sa va prezentam gama noastra de Servicii IPTV, pentru Televiziune prin Internet.

In pachetele noastre, ce contin 10.000 Canale TV Live din 82 de Tari din intreaga lume, este inclusa si ROMANIA cu 157 Canale in format HD si FullHD dar si peste 3000 filme pe care le puteti viziona oricand, individual.

Grila noastra include si canalele Premium – precum HBO, Cinemax, OCS, Canal, BEIN, UFC etc.

EXCLUSIV : Abonamentele noastre au incluse 356 Canale Live cu cele mai celebre seriale americane, fara reclame, 24/24. Fiecare canal ii este dedicat unui serial, astfel incat suntem siguri ca veti gasi ceva pe gustul dumneavoastra intre cele 356 de Seriale.

In plus va oferim Test Gratuit 24 ore. Va rugam sa ne contactati pentru a putea beneficia.

Serviciile noastre includ asistenta tehnica pentru instalare pe orice dispozitiv, cum ar fi Telefon Mobil Android sau iOS, Laptop sau Calculator Windows sau MAC, Smart TV, Android TV, Android BOX, MAG Box, ENIGMA, Amazon Fire Stick TV, OpenBON, AvovBOX, etc.

Tot ce aveti nevoie este o conexiune la internet si unul din dispozitivele mentionate mai sus. Pentru instructiuni de instalare puteti vizita pagina noastra web sau ne puteti cere ajutorul contactandu-ne. Suntem intotdeauna bucurosi sa ne ajutam clientii !

Preturile sunt disponibile inclusiv pe site-ul nostru unde aveti si posibilitatea directa de a achizitiona un Abonament, noi trimitandu-va lista IPTV imediat dupa receptionarea platii. Suntem disponibili 24/24.

Pentru orice nelamurire sau informatie suplimentara nu ezitati sa ne contactati oricand sau sa accesati pagina noastra profesionala

Website: www.theiptvway.com

Detalii de contact

Sector 1,Bucuresti Afișează numărul de telefon ***** https://theiptvway.wixsite.com/theiptvway?lang=ro

Contactați proprietarul acestui anunt