fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Transferuri, transport pasageri de la Timisoara/ Arad la aeroport Budapesta

 Transport Auto / Postat acum 6 luni de SZEPT Hungaro / 31 vizualizări

130.00 €

– servicii de transport persoane/ pasageri de la Timisoara / Arad la aeroport Budapesta,

– transferuri cu autoturism, cu masini mici de la Timisoara si Arad la aeroport Budapesta,

– legaturi, curse rapide, plecari imediate spre/ la aeroport Budapesta din Timisoara si Arad.

Transferurile de pasageri pentru aeroportul Budapesta se realizeaza cu autoturisme, cu masini mici, fapt care asigura un timp mult mai mic de transfer.

Drumul din Timisoara pana la aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, dureaza in jur de 3 ore. Pasagerii trebuie sa fie prezenti in aeroport cu minim 2 ore inainte de decolare. Ca urmare plecarile din Timsoara se fac, in general, cu 5-6 ore inainte de decolare.

Avantajul transferurilor cu masina mica, cu autoturism la si de la aeroport Budapesta, este acela ca nu mai depindeti de nimeni altcineva, nu mai trebuie sa asteptati dupa alti pasageri care au decolare sau aterizare la o ora diferita fata de cea pe care o aveti dvs.

Rezervarea unui transfer cu autoturism, cu masina mica inseamna ca masina va preia de la adresa doar pe dvs si va duce direct la aeroportul din Budapesta, la gara Keleti, sau in oras, fara a mai se pierde timpul dupa alti pasageri, cum este in cazul microbuzelor.

Tariful este de 130 EUR/ masina/ drum.

  • Listing ID: 16919
Detalii de contact

Timisoara, str Liviu Rebreanu 160Timisoara,Timis,300495 Afișează numărul de telefon ***** https://www.timisoara-aeroport-budapesta.com

Contactați proprietarul acestui anunt

Anunțuri relaționate