fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Ulei rafinat de soia - Furnizori cu ridicata

 Produse si stocuri / Postat acum 8 luni de keco mihai / 50 vizualizări

450.00 €

Ulei rafinat de soia – Furnizori cu ridicata

Vindem ulei rafinat de soia care este 100% certificat și autorizat pentru consumul uman. Mai mult, suntem deschiși să furnizăm ulei de soia rafinat la nivel mondial.
Uleiul de soia a fost întotdeauna un ulei popular pentru gătit, ca un ulei ieftin, sănătos, cu un punct de fum ridicat. Conține niveluri mai ridicate de grăsimi polisaturate decât alte uleiuri, cum ar fi rapița, conferind uleiului nostru de soia caracterul special al uleiului sănătos. Uleiul de soia este un ulei de gătit nutritiv și delicios, oferind, de asemenea, o sursă bogată de vitamina E, care poate reduce riscul bolilor de inimă.
* Toate produsele respectă standardele autorizate și îndeplinesc toate cerințele Uniunii Europene (4492: 2005; îndeplinește toate cerințele ISO 22000).
Non-OMG, 100% fără materiale colorante, arome și agenți antispumanti.
Suntem acum unul dintre principalii furnizori de uleiuri vegetale rafinate din Ucraina și Europa. Gama noastră de ulei rafinat de culoare galben deschis este o sursă bogată de antioxidanți și are mai puțini elemente de absorbție a uleiului și o durată mai mare de valabilitate.

Asigurăm ulei de floarea-soarelui rafinat, ulei de porumb și ulei de soia de cea mai bună calitate și la un preț economic. Furnizăm pachete de diferite dimensiuni: sticle PET, borcane, cutii și pungi conform cerințelor dumneavoastră. Livrarea se va face în termenul stabilit.
2. Bulk – în rezervoare flexi în containere de 20 sau 40 de picioare.
Greutate netă: 24000Lts
Perioada de valabilitate: 24 luni
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați
Contactați-ne prin e-mail sau Whatsapp / Telegram pentru mai multe detalii și pentru comanda dvs. de achiziție.

  • Listing ID: 14291
Detalii de contact

Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, București 021901, RomaniaSector 6,Bucuresti,021901 Afișează numărul de telefon *****

Contactați proprietarul acestui anunt