fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Vând teren intravilan 1.000;mp vatra Comunii Grădiştea (IF),zona Snagov-Izvorani

Popular 

 Intravilan / Postat acum 10 luni de NAE Calin / 252 vizualizări

22,000.00 €

Vand teren intravilan 1.000;mp vatra Comunii Gradistea (IF),zona Snagov-Izvorani. – imagine 1 Vand teren intravilan 1.000;mp vatra Comunii Gradistea (IF),zona Snagov-Izvorani. – imagine 2
Specificatii
Suprafata terenului1000.00Front stradal15.00Numar fronturi1Descriere emotionalaMirosul padurii de tei de peste Lac este ceva special …DestinatieDe vacanta,RezidentialAmenajare straziAsfaltate,Betonate,De pamant,Iluminat stradal,Mijloace de transport in comun,PietruiteUtilitati generaleApa,Canalizare,CATV,Curent,Gaz,TelefonAlte caracteristiciAcces auto,Teren inprejmuitDescriere ImobiliareVând teren intravilan 1.000;mp vatra Comunii Grădiştea (IF),zona Snagov-Izvorani.Vedere vis-a-vis de Lac.Caldarusani si padurea de tei a Manastirii.Zona retrasa,curata,aerisita,noua,case in dezvoltare,vecini-romani buni.D=15m-Str.Zorilor.Drum,gaze,electric,cablu,internet,cadastru, intabulare,certificat urbanism,studiu geo,ridicare topo.Direct proprietar.Vecinatati: magazine, piata, scoala ,gradinita, mijloace de transport in comun (415-Cora Pantelimon si 448-Casa Scanteii). La cca 3minute/5km se afla conexiunea cu A3 Bucuresti-Brasov, la cca 18 km se situeaza Centura Bucurestiului, ca timp cca 25 km/30 min din cartierele nord-estice (Colentina, Tei, Floreasca, Aviatiei, Baneasa, etc).
Exista 4 rute de acces din Bucuresti:
1. DN1/Tunari-Balotesti-Moara Vlasiei,
2. Sos.Andronache Voluntari-Stefanesti- Dascalu-Gagu- Gradistea,
3. Voluntari-Stefanesti- Dascalu-Moara Vlasiei – Gradistea,
4. prin A3- Moara Vlasiei.
Este un loc linistit, cu aer curat si cu destinatii numeroase pentru timpul liber: trasee de bicicleta, plimbari in padure, lacuri pentru pescuit, langa herghelie.
Lacul si padurea Caldarusani, zona turistica mult cautata, in special de amatorii de pescuit si vanatoare. Lacul este un vechi liman fluvial (6 km lungime, 5 m adancime), iar langa el se afla o padure tanara (aprox. 60 – 80 ani) care este propice vanatorii de iepuri si fazani, o parte din ea formand o rezervatie forestiera compusa din stejari, plopi si salcii.
In imediata apropiere a suprafetei de padure, pusa in vanzare, se afla doua obiective turistice de maxima atractie:
• Spre Vest – Manastirea Caldarusani
• Spre Est – Manastirea Sf. Nicolae Balamuci- Sitaru
Suprafata totala: 1000, Front stradal:15mp; Utilitati in zona: Apa, Gaz, Curent; Alte caracteristici: Acces auto

  • Listing ID: 1164
Detalii de contact

Strada Lacul Căldărușani, Grădiștea 077110, RomâniaIlfov,22000 Afișează numărul de telefon *****

Contactați proprietarul acestui anunt

Anunțuri relaționate

Postat acum 8 luni de Guran Guran

 Intravilan /  Mehedinti

Postat acum 4 luni de MANEA ANA

 Intravilan /  Ilfov

25,000.00 €