Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Peste 1.000 de anunțuri

VENITURI SUPLIMENTARE si VIATA SANATOASA

 LOCURI DE MUNCA / Postat acum o lună de BUCULEI PETRUTA-SORELA / 15 vizualizări

€ 100.00

Vrei sa faci economii consistente,sa castigi un venit suplimentar sau chiar sa incepi o afacere la cheie?Inscrie-te ca si Partener(reprezentant)Life Care!Produsele sunt bio,naturale si vegane,certificate.
Venit garantat minim 20%din comenzile efectuate.Esti asteptat cu un program de bun venit ce se intinde pe 4 luni,cu reduceri si vouchere cadou.Inscrie-te ca si Partener pe www.life-care.com sau direct aici https://club.life-care.com/inregistrare/K60Z/RO/?parentCode=1039408&isMandatory=true si intra direct in club. Trebuie sa introduci si CNP-ul tau,altfel vei ramane un simplu client.Asigura-te ca la numele si codul indrumatorui/sponsorului tau sunt introduse datele mele: Buculei Petruta-Sorela,cod:1039408.Acum faci parte din echipa mea!Multumesc si bun venit!
Familiarizeaza-te cu produsele,ofertele si programele firmei pe cat posibil si plaseaza prima comanda de minim 150 lei.Nu uita sa bifezi si catalogul si cardul de fidelitate pentru a-ti fi livrate odata cu comanda.Arata catalogul si altor persoane pentru a putea face comenzi lunare.Inregistreaza si alte persoane sub codul tau de indrumator ca sa-ti formezi la randul tau propria echipa/grup.Compania ia in considerare fiecare membru inregistrat de tine si valoarea comenzilor tale si ale grupului si in functie de acestea vei fi platit(in produse/bani)de la cativa lei la zeci de mii de euro lunar!!! Totul depinde de tine!E atat de usor! Si poti face asta lucrand de acasa,cu toate beneficiile incluse,fiind propriul tau sef! Practic nu ai absolut nimic de pierdut,ci atat de multe de castigat… !!!
Ideea de baza asta e:inscrie-te gratuit pe site,introdu datele mele ca si indrumaror al tau,fii serios/-oasa,fa comenzi lunare si “recruteaza”propria echipa pentru venituri din ce in ce mai mari.Ca si indrumator al tau,iti voi lasa e-mailul meu:buculeipetruta@yahoo.com pentru a ma putea contacta pentru orice informatii/nelamuriri/sfaturi pe care le ai si nu le-ai gasit deja pe site.Site-ul are si el centrul sau de ajutor/suport si iti sta la dispozitie pentru orice informatii doresti sa obtii.
Pentru primele 3 persoane care se vor inscrie in echipa mea si imi vor scrie,am un cadou de bun venit! Mult succes si o zi buna tuturor!!!

Detalii de contact

BUZAUAlege o opţiune *****

Contactați proprietarul acestui anunț

Anunțuri relaționate

Postat acum 7 luni

 Comert /  Buzau

Postat acum 9 luni

 La domiciliu /  Cluj

€ 5,000.00

Postat acum 11 luni

 Comert /  Botosani

€ 4,000.00

Postat acum 10 luni

 La domiciliu /  Cluj

Postat acum 10 luni

 La domiciliu /  Cluj