fbpx

Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Casa la tara

Casa de vânzare, 2 camere, hol, baie, bucătărie, terasa închisă, centrala termica, magazie cu beci, un spațiu...

 Casa la tara /  Calarasi

37,500.00 €

Casa noua finalizata in 2015, din bca, acoperis tabla, izolata termic, pod izolat termic, suprafata utila 60...

 Casa la tara /  Calarasi

40,000.00 €

Vand / schimb teren intravilan, 1900 mp in Bascov Lunca - Jud. Arges, 2 deschideri, 14 m...

 Casa la tara /  Arges

20.00 €

 

Cumpărați o casă la tară

Gasiti casa ideala la tara doar catalogul nostru extins, cu oferte interesante de vânzare și cumpărare de case la tară. Presupunem că sunteti in cautarea unei case pentru schimbarea peisajului din zona urbană-rurală. De obicei o casă la țară este ideal sa fie situata lăngă un oraș mic, pentru facilitati. Aceste tipuri de case sunt foarte căutate în principal pentru liniștea pe care o oferă și pentru farmecul lor, deoarece sunt situate în zonele rurale și departe de agitația orașului.

Materialele de construcție ale caselor de la țară  au evoluat de-a lungul timpului, depinzand initial de amplasarea acestora. În acest fel, în zonele montane, locuințele au fost construite cu piatră naturală, fiind îmbinate cu noroi, mai târziu a fost introdus var și apoi ciment. 

Casele erau acoperite, de obicei, cu şiţă, paie sau snopi de coceni. Oamenii
mai înstăriţi le acopereau cu tablă de fier sau cu ţiglă. La vatră sau în prispă, se păstra şi scara de urcat în podul casei.

 

În mod normal, casele de vânzare pe care le vedem au fațada orientată spre sud, iar inălțimea nu depășește cinci metri, cu un parmaluc în față si o verandă în spate. Distribuția acestui tip de locuințe depindea foarte mult de fiecare caz și de nevoile familiei care le locuia. Partea din spate de obicei avea deschidere catre gradina.

În faţă, casa avea o prispă închisă cu parmalâc din scândură sau era deschisă. În unele case de la țară, exista chiar si o cămară. De unde să cumperi o casă la tara? … Casele de la țară au devenit pentru orășeni reședințe second-hand, case de vacanță sau case rurale pentru sfârșit de săptămână. În omieanunturi.com avem categoria case de vânzare.

De la ieftine sau mai moderne, de reformat sau reabilitat, case de vânzare cu oferte pe întreg teritoriul României, cu mulți metri construiți și suprafețe diferite. Dacă sunteți interesat să cumpărați o casă la țară, vă aflați în locul potrivit. Și dacă doriți să știți unde să vindeți casa … Web site-ul omieanunturi.com va face posibilă tranzacția de cumpărare și vânzare pe piața imobiliară! 

Case de la țară de vânzare

Pe web site găsiți anunțuri din toată România, avem o gamă largă de proprietăți de vânzare cu o paletă variată de prețuri și oferte din zone:

Alba,  Arad,  Arges, Bacau, Bihor, Bistrita/Nasaud, Botosani,Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras/Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati,

 Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt,Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea,

 

Prețul caselor de la țară, datorită tipologiei lor, este în mod normal mai mic decât al unui apartament. Au propria lor grădină cu teren și terasă adecvate, din perspectiva turismului rural, pot avea o rată de închiriere mult mai bună în unele cazuri decât apartamentele tipice, deci sunt o investiție economică bună cu care o putem obține și beneficii pe termen lung.  

 Pe scurt, pot fi opțiuni ideale de investiție, pentru a locui confortabil într-un sătuc montan.