Peste 1.000 de anunțuri gratuite deja

Peste 1.000 de anunțuri

Postat acum 4 zile

 2 Camere /  Sector 3

€ 43,000.00

Postat acum o săptămână

 Intravilan /  Bucuresti

€ 85.00

Postat acum 4 săptămâni

 Garsoniere /  Bucuresti

€ 260.00

Postat acum 8 luni

 3 Camere /  Bucuresti

€ 83,000.00

Pagina1 din3

IMOBILIARE ÎN BUCURESTI


În momentul cumpărării unei case second-hand, există mai multe lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare înainte de a semna contractul de vânzare a casei: Uită-te mai întâi la starea de conservare, la vechimea clădirii, dacă apartamentul are dotări adecvate și că circumstanțele administrative ale casei sunt cu adevărat ceea ce ne spune vânzătorul; În al doilea rând, asigurați-vă că nu vom plăti mai mult decât ar trebui pentru casa noastră.


Prețul mediu al locuințelor second-hand din Bucuresti este încă destul de bun. În cazul închirierii, prețul mediu continua sa crească. Cu toate acestea, este convenabil să verificăm și să evaluăm prețul achiziției sau închirierii locuințelor din zona în care vrem să trăim, deoarece prețul poate varia foarte mult în funcție de cartierul în care căutăm.


Fie că cumpărăm o casă nouă sau second-hand și indiferent dacă urmează să cumpărăm sau să închiriem un apartament în Bucuresti , un apartament, o casă sau o casă de vacanță, în Panoul de anunțuri puteți căuta și compara prețurile în Bucuresti acasă pentru a găsi casa ta ideală.


Un alt lucru important atunci când cumpărați sau închiriați o casă este să știți că, pe lângă prețul proprietății, veți avea și alte cheltuieli suplimentare care nu sunt neglijabile. Printre altele: cheltuieli cu notarul sau agenția, evaluarea proprietății, înregistrarea faptei ipotecare, TVA sau ITP dacă sunteți profesionist etc.


Aici aveți o serie de sfaturi și avertismente care vă vor ajuta în procesul de cumpărare a noii dvs. case.


Găsiți casa ideală care să răspundă nevoilor dvs. Ne referim la aspecte precum locația, calitatea instalațiilor, orientarea, serviciile comune, zgomotul, poluarea și așa mai departe,  care, deși  pot părea aspecte neimportante ,ne pot afecta pe termen lung.


Ce locuință îmi pot permite? Cel mai probabil, trebuie să cerem banii bani pentru a cumpăra o casă în Bucuresti. Deși astăzi există instituții financiare care ne pot împrumuta până la 100% din valoarea evaluată a locuinței, este obișnuit să ne acorde un împrumut pentru 80% din valoarea evaluată, deci, în principiu, trebuie să avem 20 % rămas. Rețineți că banca ne va oferi împrumutul în funcție de valoarea evaluată și nu de prețul real. Banca va determina suma pe care ne-o împrumută pe baza a două variabile, în principal: valoarea evaluată a locuinței și capacitatea noastră de împrumut. La aceasta trebuie să adăugăm cheltuielile suplimentare menționate mai sus. În cazul chirii, aceasta nu trebuie să depășească 50% din venitul nostru net (atât timp cât nu avem alte împrumuturi, mașini etc.).


Formalizarea vânzării. Diferitele elemente care trebuie să apară într-un contract de vânzare a unei locuințe sunt: ​​Informațiile vânzătorului, informațiile cumpărătorului, motivul vânzării, descrierea proprietății și locația, prețul vânzării; avansul și termen pentru plata totală.
Supraveghează la maxim. Efectuați o inspecție vizuală cât mai completă. Verificați starea generală a casei, apă caldă, electricitate, instalații de gaz și chiar dacă aparatele funcționează corect.


Cheltuieli și inventar. În afară de cheltuielile menționate anterior, obținute din achiziționarea unei locuințe, în cazul închirierii, este recomandat să vă asigurați cine va plăti costurile pentru energie electrică, apă și comunitate întretinere. În plus, este convenabil să faceți un inventar al tuturor obiectelor și mobilierului casei și să semnați inventarul menționat de ambele părți.


Ajutor și deduceri. La nivel național nu există nici o deducere pentru achiziționarea sau închirierea unei case. Deși este recomandabil să vă informați dacă există un fel de ajutor în achiziționarea de locuințe în comunitatea dvs.